Giverløfte 3.0

Vi ønsker å hjelpe mennesker til tro på Jesus og et liv med han. Vi må ha plass til flere mennesker i fellesskapet og i bygget vårt.

Hvor mange trinn vi kan bygge samtidig er opp til oss som menighet. Det er vi som finansierer bygget, gjennom gaver fra deg og meg.

Vi vil oppfordre deg til å be, tenke gjennom, og alvorlig overveie hva du kan bidra med av økonomi til byggeprosjektet. Under kan du legge inn ditt gaveløfte.

Gi en gave eller bli fast giver

Gi en engangsgave

Enkeltgaver til byggefondet kan gis på følgende måte:

• Overføres til byggekonto: 3000 30 24292. Anbefales, da kirken slipper å betale gebyrer.
  • Trykk HER. Husk å velge «Én gang.»

Bli fast giver

Bli fast giver til byggefondet på følgende måte:

• Trykk HER. Husk å velge «Månedlig.»
Skattefradrag for bedrifter

Takk for at du ønsker å gi via bedrift! Vi ber om at pengene overføres til kontonummer 3000 30 24292. Send deretter organisasjonsnummer og info om gaven som er gitt til administrasjonsleder Jens Wikstøl på jens@mkirken.no. Deretter blir det registrert slik at bedriften får skattefradrag.

Bygging i trinn

Vi er en menighet med mange mennesker. Samtidig har vi ikke offentlige instanser i ryggen som er med på å betale kirkebygget. Det betyr at det er vi som menighet som må finansiere bygget. Det er også derfor opp til oss hvor mye vi kan bygge.

Derfor er det lagt opp til at det kan bygges i flere trinn, med et mål om å bygge så mange trinn som mulig samtidig.

• Trinn 1: «Kjeller» og fundament for ny kirkesal på plassen mellom dagens kirkebygg og fotballbanen. Kjelleren vil være innredet til grupperom og er blant annet tiltenkt alle barna i BT-kirka. Prisestimat: 13,7 millioner.
  • Trinn 2: Nytt, større inngangsparti og kontorlokale i andre etasje hvor dagens «loftet» er. Prisestimat: 8,6 millioner.
  • Trinn 3: Ny kirkesal, kun skallet, uten innredning og uten ombygging dagens kirkesal. Prisestimat: 11,8 millioner.
  • Trinn 4: Innredning ny kirkesal. Prisestimat: 10,4 millioner.
  • Trinn 5: Ombygging av dagens kirkesal, blant annet etablere etasjeskille. Prisestimat: 1,9 millioner.

Første delmål er å er å bygge trinn 1, 2 og 3. For å klare dette har vi et mål om å samle inn minst 12,3 millioner. Da tar vi også opp et lån på 12,3 millioner, men håper at dette lånet kan være så lite som mulig.

Mail: post@mkirken.no

Kontonr.: 3000 13 57774